Metalliseringsanlæg 2018-04-05T11:41:03+00:00

Metalliseringsanlæg

Metalliseringsanlæg til el og gas

Anvendes når stålkonstruktioner, ikke er velegnet til varmeforzinkning på grund af ståltype, størrelse eller udformningen. Bruges når emnet ikke kan sænkes ned i et zinkbad, der kan metallisering være et suverænt alternativ.

Først afrenses stålkonstruktionerne, ved hjælp af sandblæsning eller slyngrensning, så der opnås en ru overflade, som gør at metallisering styrkes og vedhæftningen bliver meget bedre og får en længere levetid.

Ved hjælpe af et metalliseringsanlæg og en pistol dannes der en lysbue, som sprøjter zink på stålkonstruktionen i præcis den tykkelse du ønsker.

Sonnimax fører både lysebueanlæg til gas og el og tilhørerne pistoler i top kvalitet.

Derudover har vi et stort udvalg af metalliseringstråd både zink, zink/aluminium og rustfrit stål og er lagerførerne af reservedele til mange typer af lysbueanlæg og pistoler.

Lysbueanlæg
Gasanlæg
Metalliseringstråd

Få professionel rådgivning om dit metalliseringsanlæg og tråd

Sonnimax har mere end 45 års erfaring inden for overfladebehandling af både metallisering, slyngrensning, sandblæsning og andre former for behandling af stål. Vi sidder dagligt klar på telefonen, for at hjælpe dig, med spørgsmål til produkter, levering, reservedele og total løsninger på anlæg.

Vi fører alt hvad du skal bruge indenfor overfladebehandling, fra arbejdstøj, sikkerhedsudstyr, malerudstyr til blæsemiddel, slyngrensningsanlæg, friståleudstyr.

Service og værksted – Tegn en service aftale

Sonnimax Service har specialister i hele Danmark til at reparere og servicere dit metalliseringsanlæg og alle andre typer anlæg til slyngrensning og sandblæsning. Vi har et stort reservedelslager fyldt med dele til alle typer af anlæg.

Vi kan tilbyde en serviceaftale, hvor du får forbedret driftsikkerhed, renseresultat og færre vedligeholdelses udgifter. Med en serviceaftale får du som standard  to halvårlige eftersyn, så du får et godt udgangspunkt til opnå optimal driftsøkonomi i jeres anlæg.

Har du spørgsmål?

Vi hjælper meget gerne med råd og vejledning inden for overfladebehandling på tlf. 64 40 11 22 eller vi kan kontakte dig

Jeg har læst og accepterer jeres privatlivspolitik