Blæsemiddel2018-08-02T09:21:00+00:00

Blæsemiddel

Blæsemiddel fra Sonnimax – Når kvalitet er i højsæde

Sonnimax her et stort udvalg af kvalitets blæsemidler fra nøje udvalgte leverandøre til slyngrensning og sandblæsning. Vi levere professionelt overfladebehandlingsudstyr til metal- og jern industrien i hele verden.

Kontakt os på 64 40 11 22 hvis der er et blæsemiddel du ikke kan finde på hjemmesiden, da vi kun viser et lille udpluk af vores store produktprogram. Vi er lagerførerne af de mest anvendte blæsemidler som stålshot, stålgrit, normal-korund ect. og kan tilbyde mange typer og størrelser.

Er din driftsblanding korrekt?

Uanset hvilken type anlæg I har investeret i, kan vi hjælpe jer med at løse – og ikke mindst forebygge – eventuelle problemer. Med regelmæssige laboratorietests kan I sikre jer, at den korrekte driftsblanding opretholdes, og dermed sikre optimale driftsbetingelser.

En korrekt driftsblanding sikrer

  • Korrekt, ensartet renseresultat
  • Mindre slitage og dermed vedligehold
  • Optimal blæsemiddeløkonomi

Sigteanalyser af driftsblanding, sigte- og filterstøv indgår som en integreret del af vores serviceeftersyn, dette kan suppleres med indsendelse af prøver til tests i vores blæsemiddel-laboratorium som er Danmarks eneste. Udover sigteanalyser gennemfører vi også levetids- og effektivitetstests af blæsemidler og ruhedsmålinger af emner. Kontakt os i dag og høre mere om sigteanalyse af dit blæsemiddel.

Armex
Cutwire
Blæsemiddel Cutwire
Glasperler
Jerngrit
Blæsemiddel Jerngrit
Normal-korund
Blæsemiddel Normal-Korund
PantaTec additiv
Pantatec additiv
Plastgranulat
Plastgranulat
Ædel-korund
Stålshot
Stålgrit
Zirblast

Hos Sonnimax yder vi professionel service, har skarpe priser og hurtig levering fra eget lager

Sonnimax har mere end 45 års erfaring inden for overfladebehandling af både metallisering, slyngrensning, sandblæsning og andre former for behandling af stål. Vi sidder dagligt klar på telefonen, for at hjælpe dig, med spørgsmål til produkter, levering, reservedele og total løsninger på anlæg.

Vi fører alt hvad du skal bruge indenfor overfladebehandling, fra arbejdstøj, sikkerhedsudstyr til blæsemiddel, slyngrensningsanlæg, friståleudstyr ect.

Har du spørgsmål?

Vi hjælper meget gerne med råd og vejledning inden for overfladebehandling på tlf. 64 40 11 22 eller vi kan kontakte dig

Jeg har læst og accepterer jeres privatlivspolitik