Armex2018-08-02T07:40:58+00:00

Armex

Armex blæsemiddel

Bedre kendt som bagepulver, er et syntetisk Natriumhydrogenkarbonat, der i passende groft granuleret form anvendes som blødt blæsemiddel.

Armex anvendes som miljøvenligt, effektivt og ugiftigt blæsemiddel på murværk, tegl, sten og beton uden at ridse glas i f.eks. vinduespartier og er ideelt til fjernelse af graffiti, maling, sod og lign. Det anvendes også inden for off-shore og raffinaderier, da der ikke er gnist fare.

Armex soda blæsemiddel benyttes ofte med vandtilslutning. Det er 100% vandopløselig, der sikre at der ikke efterlades rester i f.eks. motor.

Armex type  Størrelse
Armex Composite 70 my – til glasfiber og plast
Armex Maintenance 170 my – All round
Armex Maintenance 270 my – til maling afrensning.

Få professionel rådgivning om blæsebeholder og blæsemiddel

Sonnimax har mere end 45 års erfaring inden for overfladebehandling af både slyngrensning, sandblæsning, metallisering og andre former for behandling af stål. Vi sidder dagligt klar på telefonen, for at hjælpe dig, med spørgsmål til produkter, levering, reservedele og total løsninger på anlæg.

Vi fører alt hvad du skal bruge indenfor overfladebehandling, fra arbejdstøj, sikkerhedsudstyr til blæsemiddel, slyngrensningsanlæg, friståleudstyr ect.

Download datablad

Sikkerhedsdatablad

Har du spørgsmål?

Vi hjælper meget gerne med råd og vejledning inden for overfladebehandling på tlf. 64 40 11 22 eller vi kan kontakte dig

Jeg har læst og accepterer jeres privatlivspolitik