Stålshot2018-08-02T08:17:12+00:00

Stålshot

Stålshot blæsemiddel

Stålkuglerne fremstilles ved at man brat afkøler en strøm af smeltet stål i en vandstråle.

Blæsemidlet ståshot slider mindre på anlægget og anvendes næsten udelukkende i slyngrenseanlæg, hvor de kan cirkulere over 2000 gange.

Typiske anvendelsesmuligheder vil være blæsning af støbte stålemner og forbehandling af stålplader til skibsbygning.

Er din driftsblanding korrekt?

Uanset hvilken type anlæg I har investeret i, kan vi hjælpe jer med at løse – og ikke mindst forebygge – eventuelle problemer. Med regelmæssige laboratorietests kan I sikre jer, at den korrekte driftsblanding opretholdes, og dermed sikre optimale driftsbetingelser.

En korrekt driftsblanding sikrer:

  • Korrekt, ensartet renseresultat
  • Mindre slitage og dermed vedligehold
  • Optimal blæsemiddeløkonomi

Sigteanalyser af driftsblanding, sigte- og filterstøv indgår som en integreret del af vores serviceeftersyn, dette kan suppleres med indsendelse af prøver til tests i vores blæsemiddel-laboratorium som er Danmarks eneste. Udover sigteanalyser gennemfører vi også levetids- og effektivitetstests af blæsemidler og ruhedsmålinger af emner.

Stålshot type Størrelse
S70 0,2 mm
S110 0,3 mm
S170 0,4 mm
S230 0,6 mm
S280 0,7 mm
S330 0,9 mm
S390 1,0 mm
S460 1,2 mm
S550 1,4 mm
S780 2,0 mm

Få professionel rådgivning om stålshot og sigteanalyser

Sonnimax har mere end 45 års erfaring inden for overfladebehandling af både slyngrensning, sandblæsning, metallisering og andre former for behandling af stål. Vi sidder dagligt klar på telefonen, for at hjælpe dig, med spørgsmål til produkter, levering, reservedele og total løsninger på anlæg.

Vi fører alt hvad du skal bruge indenfor overfladebehandling, fra arbejdstøj, sikkerhedsudstyr til blæsemiddel, slyngrensningsanlæg, friståleudstyr ect.

Download datablad

Sikkerhedsdatablad

Har du spørgsmål?

Vi hjælper meget gerne med råd og vejledning inden for overfladebehandling på tlf. 64 40 11 22 eller vi kan kontakte dig

Jeg har læst og accepterer jeres privatlivspolitik