Sonnimax A/S

Blæsemiddel

Kursus

Kom på kursus og bliv klædt på til hverdagens udfordringer

Arbejder du med blæse- eller slyngrensningsanlæggets drift? Har du brug for en grundig og opdateret viden om arbejdsprincipper og funktioner?

Uddannelse er centralt element i vores servicekoncept. På vore kurser får du et indgående kendskab til blæse- eller slyngrensningsanlæggets drift og vedligehold.

Du lærer at betjene anlægget på den mest optimale måde, udførelse af daglig proceskontrol og forebyggende vedligeholdelse – et godt udgangspunkt for at forbedre anlæggets driftsøkonomi.

Har du spørgsmål til job og hvad vi beskæftiger os med hos Sonnimax er du velkommen til at kontakte kundeservice på tlf.: 64 40 11 22

Videreuddannelse i overfladebehandling

Arbejder du som operatør – uden at have den grundlæggende fagspecifikke viden omkring slyngrensning? Vil du gerne lære at skabe bedre resultater med slyngrensning?

Så er et skræddersyet kursus hos Sonnimax i Middelfart, måske noget for dig. Vi tilbyder et 1 dags kursus som vil kunne give dig et godt udgangspunkt for at arbejde mere målrettet og effektivt med slyngrensning.

Hvad lærer du?

  • Du lærer at betjene anlægget på den mest optimale måde
  • Du får kendskab til forskellige arbejdsprincipper og funktioner
  • Du får fokus på proceskontrol og lærer hvordan og hvornår anlægget kører optimalt
  • Du får større indsigt omkring renseeffekt
  • Du kommer til at vide mere omkring servicering og vedligeholdelse af anlægget
  • Du kommer til at arbejde med hvordan du opnår bedre driftsøkonomi på dit anlæg

Hvad kan vi tilbyde af uddannelse og kurser:

Operatøruddannelse

Vedligeholdelseskurser

Fagseminarer

Hvornår kan vi starte?

Vi afholder fast to seminarer (forår /efterår) i vores egne lokaler. Derudover skræddersyer vi gerne seminarer/kurser i både internt og eksternt regi til netop din virksomhed.

Hos Sonnimax, der har udbudt branchespecifik videreuddannelse i over ti år, er vi overbevist om, at deltagelse i videreuddannelse – uanset varigheden – giver deltagerne større faglighed, større motivation og øger output for virksomheden.