Sonnimax A/S

Kursus

Kom på kursus og bliv klædt på til hverdagens udfordringer

Arbejder du med blæse- eller slyngrensningsanlæggets drift? Har du brug for en grundig og opdateret viden om arbejdsprincipper og funktioner?

Uddannelse er centralt element i vores servicekoncept. På vore kurser får du et indgående kendskab til blæse- eller slyngrensningsanlæggets drift og vedligehold.

Du lærer at betjene anlægget på den mest optimale måde, udførelse af daglig proceskontrol og forebyggende vedligeholdelse – et godt udgangspunkt for at forbedre anlæggets driftsøkonomi.

Har du spørgsmål til job og hvad vi beskæftiger os med hos Sonnimax er du velkommen til at kontakte kundeservice på tlf.: 64 40 11 22

Hvad kan vi tilbyde af uddannelse og kurser:

Operatøruddannelse

Vedligeholdelseskurser

Fagseminarer

Videreuddannelse i overfladebehandling

Arbejder du som operatør – uden at have den grundlæggende fagspecifikke viden omkring slyngrensning? Vil du gerne lære at skabe bedre resultater med slyngrensning?

Så er et skræddersyet kursus hos Sonnimax i Middelfart, måske noget for dig. Vi tilbyder et 1 dags kursus som vil kunne give dig et godt udgangspunkt for at arbejde mere målrettet og effektivt med slyngrensning.

Hvad lærer du?

Hvornår kan vi starte?

Vi afholder fast to seminarer (forår /efterår) i vores egne lokaler. Derudover skræddersyer vi gerne seminarer/kurser i både internt og eksternt regi til netop din virksomhed.

Hos Sonnimax, der har udbudt branchespecifik videreuddannelse i over ti år, er vi overbevist om, at deltagelse i videreuddannelse – uanset varigheden – giver deltagerne større faglighed, større motivation og øger output for virksomheden.