Gør din forretning grønnere: Rens våd lak og maling med Prolaq

Vil du gerne vil arbejde mere bæredygtigt, når det kommer til rengøring af dit malergrej? Skifter du til Prolaq, vil det bidrage betydeligt til din grønne omstilling. Du får markant grønnere regnskaber og et langt bedre arbejdsmiljø, fordi du med Prolaq undgår kemikalier som fortynder, acetone og andre opløsningsmidler. Prolaqs rengøringsmidler har et lavt VOC-indhold og minimale lugtgener.

Overvejer du at investere i udstyr, som styrker din grønne profil, og vil du gerne teste Prolaq af, så kontakt os og få et kar ud til test, før du køber.

" Vi er ISO certificeret og har stor fokus på miljø og kvalitet. Derfor har vi investeret i Prolaq Compact. I starten var vi ikke sikre på, at det gjorde en stor forskel, men nu har vi langt bedre grønne regnskaber med et meget lavere forbrug af fortyndere. Det er helt fantastisk."

SANNE LÆRKE KRAGH, PLUSCOAT A/S

Få markant flottere grønne regnskaber med Prolaq 

Hvis du arbejder med maling og lak og gerne vil i gang med at arbejde med grøn omstilling, så er Prolaq Compact et oplagt valg. Den er nemlig et langt mere miljøvenligt alternativ til fortynder. Og det kan ses på virksomhedens grønne regnskaber.

Vil du vide mere om, hvordan Prolaq Compact kan bidrage til din virksomheds grønne omstilling? Vi rådgiver gerne og kommer også gerne forbi til en demonstration.

Prolaq Compact er et miljøvenligt og effektivt rensningssystem til rengøring af flow-koppistoler og sprøjtepistoler

PROLAQ Compact er et fleksibelt system til rensning af små til mellemstore emner og værktøj. Systemet bruger ikke strøm og har en gennemløbsbørste, trykluftpistol og en tragt til at dræne sprøjtepistoler. Det er effektivt, og ud over at rense lak- og maleudstyr nemt og hurtigt, er det også sikkerhedsmæssigt forsvarligt for medarbejderen.

PROLAQ er bygget i robust plastik, er ergonomisk designet og meget stabil. Det tekniske modul har en indbygget AAOD-pumpe og en trykluftskobling. Via trykluftpistolen kan du tørre rensede emner, når du har rengjort dem. Når du aktiverer fodpedalen transporteres rensevæsken igennem gennemløbsbørsten, som kan bruges til at fjerne rester fra sprøjtepistoler, slanger, pensler og maleruller.

Du kan hurtigt og nemt fjerne lak- og malingrester fra malerpistolen gennem tragten i bunden af systemets vask. Lak- og malingresterne samles i bundfældningstanken og afrensningsvæsken filtreres
i et dobbelt filter, hvorefter du kan genbruge den.

Du kan derefter fjerne lak- og malingrester fra bundfældningstanken med et stykke stof eller en klud.

PROLAQ Compacts mobilitet gør det muligt at skifte arbejdsplacering nemt og hurtigt. Du kan bruge systemet i eksplosionssikrede områder, hvilke sparer omkostninger. Når du bruger PROLAQ L 100 eller PROLAQ L 500 i kombination med PROLAQ Compact er afrensningsprocessen for lak- og malerudstyr nemmere, hurtigere og mere sikker.

PROLAQ har mange flere fordele:
• Kompakt design
• Komfortabel arbejdshøjde
• AODD pumpe, 6 bar
• Trykluftskobling
• Opsamlingsbakke til lak- og malerpartikler
• Låg som beskytter mod stænk (ekstraudstyr)
• Trykluftspistol til hurtig tørring af emner og værktøj
• Genanvendelse af væske vha. filter og bassin
• Inkl. mobilkit
• Dobbelt filter
• Tragt til gennemskylning
• Mobilt system

Vil du vide mere om, hvordan Prolaq virker eller have en demonstration?

”Jeg har altid renset i fortynder. Nu har jeg brugt Prolaq i et år og må sige, at det renser virkelig effektivt."

HENRIK OLSEN OVERFLADEBEHANDLER, PLUSCOAT A/S

Alsidigt og miljøvenligt rensningssystem til våd maling

Den mobile PROLAQ Compact tilbyder brugeren en høj grad af flexibilitet. Du kan bruge den til at rengøre en lang række lakeringsværktøjer, f.eks. dyser, skrabere, klichér eller luftfri systemer.

Det robuste rengøringssystem er fremstillet af syntetisk materiale (PE). Det bruger trykluft, og du kan betjene det via en fodpedal. En gennemløbsbørste i høj kvalitet hjælper til at give et perfekt resultat. En trykluftpistol monteret på siden giver mulighed for hurtig tørring.

Vil du se, hvordan Prolaq virker?

De tekniske detaljer i Prolaq Compact

Rengøringsmidler med lavt VOC-indhold giver bedre arbejdsmiljø

De mest moderne rengøringssystemer udmærker sig ved effektivitet og ressourcebesparelse. Dette er også de vigtigste styrker ved rengøringsmidlerne i PROLAQ L-serien. De fjerner effektivt våd maling, lak og trykfarve, og som et alternativ til konventionelle fortyndere som f.eks. acetone eller ethylacetat, reducerer de også potentielle arbejdsskader. De omhyggeligt udvalgte råvarer garanterer et lavt VOC-indhold i rengøringsmidlerne, minimale lugtgener og dermed et mere behageligt arbejdsmiljø. Uanset om der er tale om opløsningsmiddel eller vandbaserede lakker, er PROLAQsystemet en perfekt og bæredygtig rengøringsløsning.