Sonnimax A/S

Blæsemiddel

Gør din forretning grønnere: Rens våd lak og maling med Prolaq

Vil du gerne vil arbejde mere bæredygtigt, når det kommer til rengøring af dit malergrej? Skifter du til Prolaq, vil det bidrage betydeligt til din grønne omstilling. Du får markant grønnere regnskaber og et langt bedre arbejdsmiljø, fordi du med Prolaq undgår kemikalier som fortynder, acetone og andre opløsningsmidler. Prolaqs rengøringsmidler har et lavt VOC-indhold og minimale lugtgener.

Overvejer du at investere i udstyr, som styrker din grønne profil, og vil du gerne teste Prolaq af, så kontakt os og få et kar ud til test, før du køber.

" Vi er ISO certificeret og har stor fokus på miljø og kvalitet. Derfor har vi investeret i Prolaq Compact. I starten var vi ikke sikre på, at det gjorde en stor forskel, men nu har vi langt bedre grønne regnskaber med et meget lavere forbrug af fortyndere. Det er helt fantastisk."

Få markant flottere grønne regnskaber med Prolaq 

Hvis du arbejder med maling og lak og gerne vil i gang med at arbejde med grøn omstilling, så er Prolaq Compact et oplagt valg. Den er nemlig et langt mere miljøvenligt alternativ til fortynder. Og det kan ses på virksomhedens grønne regnskaber.

Vil du vide mere om, hvordan Prolaq Compact kan bidrage til din virksomheds grønne omstilling? Vi rådgiver gerne og kommer også gerne forbi til en demonstration.