Blæsebeholder Exellent2018-08-02T06:13:14+00:00

Blæsebeholder Exellent

Blæsebeholder Exellent – den komplete serie af sandblæsebeholdere

Blæsebeholder Exellent sikrer dig en høj kvalitet og ydelse til særdeles konkurrencedygtige priser. Seriens 4 modeller dækker hele spektret fra 60 til 200 liter. Exellent blæsebeholdere leveres enten med pneumatisk- eller elektro-pneumatisk fjernbetjening og er anvendelig til alle blæsemidler.

Øget effekt med mindre trykluftforbrug:

Samtlige Exellent blæsebeholdere er forsynet med en trinløs regulerbar doseringsventil og et veldimensioneret rørsystem. Det betyder, at du opnår en række afgørende fordele:

  • Præcis dosering
  • Forøget renseydelse
  • Nedsat trykluftforbrug
  • Minimal slitage
  • Reduceret risiko for tilstopning

Exellent forbedrer driftsøkonomien

De tunge udgifter ved blæserensning ligger på de løbende omkostninger til løn og trykluft. I forhold til konventionelle anlæg reducerer Exellent disse meget betydeligt. Den samlede blæseomkostning pr. m2 bliver typisk på lidt under 50%.

Veldimensioneret rørsystem

Blæsebeholderne på 60 liter er bestykket med 1½” rørføring, mens 100, 140 og 200 liter modellerne har 1½” rør. Hermed opnås der et minimalt tryktab, og effektiviteten forøges.

Service og vedligeholdelse – Vi dækker hele Danmark

Sonnimax Service har specialister i hele Danmark til at reparere og servicere dit sandblæsningsbeholder og alle andre typer anlæg til slyngrensning og sandblæsning. Vi har et stort reservedelslager fyldt med dele til alle typer af anlæg.

Vi kan tilbyde en serviceaftale, hvor du får forbedret driftsikkerhed, renseresultat og færre vedligeholdelses udgifter. Med en serviceaftale får du som standard  to halvårlige eftersyn, så du får et godt udgangspunkt til opnå optimal driftsøkonomi i jeres anlæg.

Har du spørgsmål?

Vi hjælper meget gerne med råd og vejledning inden for overfladebehandling på tlf. 64 40 11 22 eller vi kan kontakte dig

Jeg har læst og accepterer jeres privatlivspolitik