Blæsebeholder Twister2018-08-02T06:13:23+00:00

Blæsebeholder Twister

Blæsebeholder Twister – markedets mest robuste sandblæsningsbeholder

Blæsebeholder Twister leverer koncentreret kraft både ved mobilt og stationært brug. Det kompakte design gør modellen særdeles nem at flytte og transportere.
Twister er forsynet med 2 store kørehjul kombineret med et styrehjul med bremse. Der er ingen komponenter, som rager ud over beholderens diameter.

Stort program – fra 50 til 320 liter:
Uanset opgavens art og størrelse kan du få en Twister, der løser den effektivt. Programmet omfatter både en 50, 130, 200 og 320 liters udgave.

Fordele ved blæsebeholder Twister:

  • Twisters tragtkonstruktion og pop-up system giver 4 afgørende fordele i forhold til markedets traditionelle modeller.Optimalt blæsemiddelflow.
  • Minimal slitage.
  • Mulighed for udskiftning af hver enkelt del.
  • Lav byggehøjde.

Såvel indløbs- som udløbstragt er udformet i en vinkel på 45 grader. Det betyder, at blæsemidlet har frit løb hele vejen gennem systemet. Ifyldning tager kun 30 sekunder.
Da Twister ikke er udrustet med den traditionelle, påsvejste flade tragt indvendig, bliver blæsemidlet heller ikke liggende, så det kan komme i klemme, når pop-up keglen lukker. Samtidig betyder blæsebeholderens lave byggehøjde en nemmere og mindre belastende påfyldning ved brug af sække.

Pop-up systemet:

I modsætning til markedets øvrige blæsebeholdere er Twisters pop-up system frit tilgængeligt og demonstrerbart. Alle dele kan udskiftes blot ved at løsne et par bolte. Pop-up keglen er desuden udformet, så kun det øverste af keglespidsen kommer i berøring med blæsemidlet, mens den større keglediameter alene har berøring med tætningsfladen ved lukning. Twister lukker således 100% hver gang – og praktisk taget uden slid på systemet.

Service og vedligeholdelse – Vi dækker hele Danmark

Sonnimax Service har specialister i hele Danmark til at reparere og servicere din sandblæsningsbeholder og alle andre typer anlæg til slyngrensning og sandblæsning. Vi har et stort reservedelslager fyldt med dele til alle typer af anlæg.

Vi kan tilbyde en serviceaftale, hvor du får forbedret driftsikkerhed, renseresultat og færre vedligeholdelses udgifter. Med en serviceaftale får du som standard  to halvårlige eftersyn, så du får et godt udgangspunkt til opnå optimal driftsøkonomi i jeres anlæg.

Har du spørgsmål?

Vi hjælper meget gerne med råd og vejledning inden for overfladebehandling på tlf. 64 40 11 22 eller vi kan kontakte dig

Jeg har læst og accepterer jeres privatlivspolitik