Sonnimax A/S

Menu
Menu

Kategori: Shot Peening

Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.

Bruges f.eks. til fjeder, de bliver “shot-peened” (stålkugle blæst) for at øge styrken og holdbarheden. Behandlingen udføres på fjeder, der ikke har fået nogen overfladebehandling, da det er en efterbehandling af en allerede viklet fjeder.

Kuglerne slynges med høj kraft mod overfalden af fjederen. Stålkuglerne ligger i et turbinehjul der slynger dem gentagende gange mod materialeoverfladen.

Processen betyder at overfladen styrkes så mikroskopiske revner efter viklingen bliver “smedet” sammen igen. Derved reduceres muligheden for brudskader på grund af revnedannelse og trykfjederen får en forøget levetid og forøger brudstyrken.

Processen anvendes også i luftfartsindustrien for at “afstresse” udsatte materialer. Det er en proces som ikke må forveksles med almindelig sand-/glas-blæsning.

Sonnimax har i mange år været forhandler af udstyr til shot peening.

Service og vedligeholdelse – Tegn en serviceaftale

Sonnimax Service har specialister i hele Danmark til at reparere og servicere dit Shot peening udstyr og alle andre typer anlæg til slyngrensning og sandblæsning. Vi har et stort reservedelslager fyldt med dele til alle typer af anlæg.

Vi kan tilbyde en serviceaftale, hvor du får forbedret driftsikkerhed, renseresultat og færre vedligeholdelses udgifter. Med en serviceaftale får du som standard to halvårlige eftersyn, så du får et godt udgangspunkt til opnå optimal driftsøkonomi i jeres anlæg.