Sonnimax A/S

Menu
Menu

Kategori: Vibrationsafgrater

Viser 1–12 af 34 resultater

Vibrationsafgrater her vibreres der for skarpe kanter og grater

Man kan kalde det for en form for grov slibning.

Vibrationsafgratning er effektiv og skånsom metode, til at rense emner som kroge af metal eller dele af plast i forskellige forme og udseende. Afgratningen sker ved, at emnerne lægges i beholderen på vibrationsanlægget, der indvendig er beklædt med gummi, som gør at emnerne ikke bliver beskadige under afrensningen. Man anvender chips, der er lavet af f.eks. stålkulgler, plast, keramisk pulver ect. sammen en compound og væske, som typisk vil være vand.

De nøje udvalgte vibrerne chips afrenser skånsomt emenet, hvorved overfladen enten poleres, matteres eller afgrates afhængig af hvilken proces man ønsker.
Resultatet af overfladen afhænger af valget af chips, der skal have forskellige former.

Vibrationsslibning

Her slibes i en vibrator til en pæn overflade opnåes. Denne proces anvendes typisk til emner, hvor der stilles krav til lavere ruhed, og en ensartet overflade.

Vibrationspolering

Med en vibrationspolering poleres i en vibrator. Denne proces anvendes til emner, hvor der stilles krav til det kosmetiske udseende og bruges ofte til rustfrie emner.

Service og vedligeholdelse – Tegn en serviceaftale

Sonnimax Service har specialister i hele Danmark til at reparere og servicere dit vibrationsafgrater og alle andre typer anlæg til slyngrensning, sandblæsning og metallisering. Vi har et stort reservedelslager fyldt med dele til alle typer af anlæg.

Vi kan tilbyde en serviceaftale, hvor du får forbedret driftsikkerhed, renseresultat og færre vedligeholdelses udgifter. Med en serviceaftale får du som standard to halvårlige eftersyn, så du får et godt udgangspunkt til opnå optimal driftsøkonomi i jeres anlæg.